Webdesign | Offline creatie

Mooca

Voor opdrachtgever Mooca, een restaurant in Hoofddorp, maakte ik naast een nieuwe website verschillende online en offline uitingen zoals een flyer, menukaart, bedanktkaartjes en social media posts.

DIENSTEN

Visual (Interface) Design

Resultaat

Bekijk het resultaat onder andere op www.mooca.nl

De website.

De website voor Mooca bouwde ik zelf op in WordPress in combinatie met Elementor. Neem een kijkje op www.mooca.nl

De combinatie van verschillende fonts en foto’s geeft echt ‘een kijkje in de keuken’ bij Mooca. De zelfgemaakte broodjes, heerlijke koffie en de verse ingrediënten komen veelvoudig terug met sfeerbeelden.

Door middel van het lettertype breng ik speelsheid in de elegante site.

Flyer & poster

Toen de horeca verplicht dicht moest ging Mooca aan de slag met de take away en delivery van huisgemaakte stamppotten. Ter promotie maakte ik een flyer die bij heel Hoofddorp in de brievenbus ging. Daarnaast werd de flyer ook afgedrukt als poster voor op de ramen in de zaak.

Bedanktkaartjes

‘Bedankt voor je bestelling!’ staat er op de kaartjes die bij elke levering mee worden gebracht. Er is bewust ruimte boven vrij gelaten om de kaartjes te kunnen personaliseren.

Social posts

Verder ontwikkelde ik nog een paar social media posts voor Instagram en Facebook, zodat ook daar Mooca goed zichtbaar blijft.

Huisreglement

Kleine kaartjes met de huisregels in ‘coronatijd’. Een combinatie van duidelijke iconen met daarbij een titel en een regel tekst.

Responsive

De meeste mensen gebruiken tegenwoordig hun telefoon om te browsen, het is daarom cruciaal dat de site ook op mobiel goed werkt!

EINDRESULTAAT

Met veel plezier werk ik nog regelmatig voor Mooca het één en ander uit. Zo voer ik kleine aanpassingen op de website door, maar ook voor andere designopdrachten weten ze me te vinden.

Bekijk de website van Mooca op www.mooca.nl

Let’s Start Something new.
Samen laten we jouw bedrijf stralen!

Vraag gerust een offerte aan, dan bespreken we alle mogelijkheden.

Bel 06 52 63 62 61 of mail bylauravoskamp@gmail.com