Wie ik ben.

Hi! Ik ben Laura Voskamp, 27 jaartjes jong en woonachtig in Haarlem. Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag als freelance designer en bouwde ik een portfolio op om trots op te zijn: gevuld met online en offline designs van diverse opdrachtgevers.

Naast mijn liefde voor design heb ik echt een hart voor de horeca. Die horeca-mentaliteit zie je dan ook bij mij terug als designer: ik werk hard en de klant is koning. Even over dat laatste… Dat betekent niet dat een opdrachtgever altijd gelijk heeft 😉

Loopbaan.

In 2014 begon ik mijn studie Communication & Multimedia Design op de Hogeschool van Amsterdam. Daar specialiseerde ik me in visual en interaction design, maar leerde ik ook een stukje frontend development en content management. Eind 2018 studeerde ik officieel af en haalde ik mijn Bachelor of Science.

Allemaal leuk, zo’n diploma, maar het echte werk begint pas als je aan de slag gaat in je werkveld. Na een jaar ervaring opdoen bij diverse werkgevers en een prachtige reis door Zuid-Oost Azië heb ik mij begin 2020 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en kon ik officieel aan de slag met ontwerpen voor verschillende opdrachtgevers.

Naast m’n freelance werk ben ik momenteel ook fulltime aan het werk als Visual Designer bij Folat BV, waar ik ervaring op doe als graphic designer met het ontwerpen van feestartikelen.

Curriculum

Vitae.

Meer weten over mijn werkervaring en skills? Bekijk mijn CV!